Skip to product information
1 of 3

Чамец - Sailors Bay inflatable boat

Чамец - Sailors Bay inflatable boat

Чамец на дување во светло сина боја со шарени ноти во дизајн од колекцијата Sailors Bay - Little Dutch. Изработен е од ПВЦ пластичен материјал. Комбинирајте го со останатите артикли од серијата.

Материјал: PVC
Димензии: 100 x 67 cm
Тежина: 0,5 кг
Спакуван во кутија

Регуларна цена ден 1,280.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 1,280.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders