Skip to product information
1 of 3

Камион за влечење - Fresh Greens

Камион за влечење - Fresh Greens

Забавна играчка камион на отворено! Со своите големи тркала, овој цврст камион за влечење вози без напор на секаков вид терен. Дигалката лесно го транспортира камионот за играчки преку плажата или низ градината. 

Регуларна цена ден 1,040.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 1,040.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders