Skip to product information
1 of 3

Песочна играчка - Toy Sand Mill Fresh Greens

Песочна играчка - Toy Sand Mill Fresh Greens

Забавна мелница за песок/вода со која децата ќе имаат забава на плажа, базент или во парк. Ставете малку песок или вода во горниот дел и гледајте како тркалата почнуваат да се вртат. Нежните бои ја прават ветерницата забавна за играње и задолжителна играчка за на плажа.

Регуларна цена ден 850.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 850.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders