Skip to product information
1 of 3

Сет за плажа - Сладолед

Сет за плажа - Сладолед

Нашиот сет Ice Cream Bucket Set Ocean Dreams Pink е вашата карта за безкрајна забава на море. Од градење на кули до правење на песочни сладоледи кое гарантира забава и имагинативна игра.
Со топката за сладолед и 4 калапи, вашето малечко ќе направи најслатки сладоледи со вкус на песок за сите наоколу. Кофата го олеснува одржувањето на комплетот заедно, но исто така помага да се донесе вода и - со затворен капак - да се држат подготвени корнетите сладолед.

Регуларна цена ден 1,290.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 1,290.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders