Skip to product information
1 of 3

Топка за играње - Fresh Greens

Топка за играње - Fresh Greens

Мала холандска топка за надувување за на плажа за бескрајни игри во и надвор од водата од колекцијата Fresh Greens. Оваа топка со нежни зелени ноти за на плажа гарантира повеќечасовна забава. 

Димензии: 35 cm
Материјал: ПВЦ
Тежина: 0,3 кг

Регуларна цена ден 480.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 480.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders