Skip to product information
1 of 3

Чамец - Ocean Dreams Blue

Чамец - Ocean Dreams Blue

Чамец на дување во светло сина боја со шарени ноти во дизајн од колекцијата Ocean Dreams Blue. Изработен е од ПВЦ пластичен материјал. Комбинирајте го со останатите артикли од серијата.

Материјал: PVC
Димензии: 100 x 67 cm
Тежина: 0,5 кг
Спакуван во кутија

Регуларна цена ден 1,280.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 1,280.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders