Skip to product information
1 of 1

Чамец - Ocean Dreams Pink

Чамец - Ocean Dreams Pink

Чамец на дување во морски тонови од колекцијата Ocean Dreams Pink. Изработен е од ПВЦ пластичен материјал. Комбинирајте го со останатите артикли од серијата. Бродот плови на вода и е совршен за играње на плажа, во када или на базен. Дозволете му на вашето дете да ја ослободи својата имагинација и да се забавува со часови со Little Dutch Boat Ocean Dreams Pink.

Материјал: PVC
Димензии: 100 x 67 cm
Тежина: 0,5 кг
Спакуван во кутија

Регуларна цена ден 1,280.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 1,280.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders