Едукативна содржина

5 причини за да ги замените пластичните со дрвени играчки

5 причини за да ги замените пластичните со дрве...

Во свет полн со играчки и постојан менувачки тренд, има нешто магично и волшебно во светот на дрвените играчки. Добра играчка пред се треба да биде безбедна, соодветна на возраста, лесно...

5 причини за да ги замените пластичните со дрве...

Во свет полн со играчки и постојан менувачки тренд, има нешто магично и волшебно во светот на дрвените играчки. Добра играчка пред се треба да биде безбедна, соодветна на возраста, лесно...

Што значи Монтесори методата? Играчките на Little Dutch и Kids Concept како Монтесори предлог

Што значи Монтесори методата? Играчките на Litt...

Во областа на образованието на мали деца, методата на Монтесори се истакнува како пристап кој нагласува независност, слобода во рамките на дозволеното и почит кон природниот развој на детето. Марија Монтесори...

Што значи Монтесори методата? Играчките на Litt...

Во областа на образованието на мали деца, методата на Монтесори се истакнува како пристап кој нагласува независност, слобода во рамките на дозволеното и почит кон природниот развој на детето. Марија Монтесори...

Значењето на Little Dutch куклените куќи

Значењето на Little Dutch куклените куќи

Во светот на развојот на децата, играта служи како моќен алат за раст и развој.Куклените куќи од Little Dutch, со своите прекрасни дизајни, се издвојуваат како повеќе од обични играчки...

Значењето на Little Dutch куклените куќи

Во светот на развојот на децата, играта служи како моќен алат за раст и развој.Куклените куќи од Little Dutch, со своите прекрасни дизајни, се издвојуваат како повеќе од обични играчки...

Кои се придобивките од меките играчки

Кои се придобивките од меките играчки

Дали знаете дека меканите играчки играат битна улога во развојот на вашето дете?Меканите играчки играат многу функционална улога во развојот на детето, придонесувајќи кон емоционалниот, социјалниот, и когнитивниот аспект на...

Кои се придобивките од меките играчки

Дали знаете дека меканите играчки играат битна улога во развојот на вашето дете?Меканите играчки играат многу функционална улога во развојот на детето, придонесувајќи кон емоционалниот, социјалниот, и когнитивниот аспект на...