Нашето патување

Little Wonders е создаден од мајка на мало тодлерче. Little Wonders не е само проект - тоа е чиста љубов што извира од најскапоцениот подарок што ми го подари животот - мајчинството. Моето патување низ мајчинството, водено од безусловна љубов кон мојот син, стана камен-темелник на мојата инспирација. 

Во тие моменти на игра и фантазија открив длабока врска со светот на детските играчки. Не видов само играчки, туку инструменти на имагинација, алатки за учење и извор за среќа. Водена од оваа длабока љубов и желбата да им ја овозможам на другите родители истата радост и цел, ја основав мојата онлајн продавница за детски играчки. Секоја играчка е повеќе од само купување - тоа е парче љубов, креативност и раст. 

Моето патување како мајка и претприемач се испреплетуваат и тоа е патување кое не би го заменил за ништо на светот.
Little Wonders е доказ за моќта на љубовта, магијата на детството и безграничниот потенцијал на имагинацијата на секое дете.

Добредојдовте во ова мало креативно патешествие и Ви благодариме на цела поддршката.

Многу љубов,
мама Теди

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders

Производи за новороденче