Контакт

Доколу сакате да нé исконтактирате за вашата нарачка ве молиме испратете ни емаил на tealittlewonders@gmail.com или пополнете ја следнава форма.

Контакт Форма

Услови за користење

Политика за приватност

Оваа политика на приватност се однесува само за www.littlewonders.mk. Доколку е присутен линк кој ќе Ве поврзе со други страни, ние не превземаме никаква одговорност во однос на заштитата на личните податоци која ја обезбедуваат тие интернет страни.

За време на Вашата посета на веб страната на www.littlewonders.mk, можно е од Вас да биде побарано да дадете лични информации што се однесуваат на Вас (име, презимe, адреса на е-пошта, адреса за испорака на производи итн.) за обработка на вашите нарачки.

Доколку се регистрирате за онлајн купување, сите лични податоци кои ќе ги внесете преку формата за регистрација, ќе се користат исклучиво за потребите на процесирање на Вашата нарачка. Податоците кои ги собираме се чуваат кај нас, нема да се објавуваат, продаваат или доставуваат на трета страна освен на надлежните органи на начин определен со законските прописи на Република Македонија. Вашите лични податоци нема да бидат продавани, разменувани, изнајмувани или споделувани со други физички или правни лица, органи на државна власт или други тела, освен во случаи утврдени со закон.

За секое прашање, предлог или изјава поврзана со овие прашања, Ве молиме контактирајте не на tealittlewonders@gmail.com

Политика на испорака и враќање

Испораката се врши на адресата дефинирана од страна на купувачот при извршената нарачка исклучиво на подрачјето на Р.С. Македонија.

Испораката е бесплатна доколку вашиот производ е над 3300 денари, преземањето може да се изврши и од страна на купувачот. Испораката на нарачките ќе се врши преку доставната фирма – Еко Логистик Сервис.

Доколку купувачот од било која причина не е задоволен со испорачаниот производ, истиот може да се замени во рок од 5 дена од денот на примање на производот. Се што е потребно е во рок од 5 дена, купувачот да испрати потпишана изјава дека се откажува од купување на производот, со копија од фактурата и на сопствен трошок, неоштетен и некористен производот да го прати во оргиналното пакување со својата опрема и документација со која
производот бил оргинално испорачан. Производот мора да биде оргинално спакуван, како би можел потоа да се врати во продажба.

Производот кој што сте го купиле/нарачале може да биде вратен доколку:

  • Ви е испорачан производ кој не сте го нарачале
  • Испорачаниот производ не одговара на описот на производот на нашата веб страна
  • Купен/испорачан е производ кој има видливи грешки или оштетувања

    Ве молиме, доколку наидете на било каков проблем да не контактирате во рок од 24 часа по приемот на пратката/купувањето на производот, на нашата емаил адреса: tealittlewonders@gmail.com со Ваши податоци (име, презиме и телефон).

Адреса за враќање на сите производи по курир:

Скопје, Кисела Вода, Вера Јоциќ 9
Република Северна Македонија