Политика на испорака и враќање

Политика за приватност

Оваа политика на приватност се однесува само за www.littlewonders.mk. Доколку е присутен линк кој ќе Ве поврзе со други страни, ние не превземаме никаква одговорност во однос на заштитата на личните податоци која ја обезбедуваат тие интернет страни.

За време на Вашата посета на веб страната на www.littlewonders.mk, можно е од Вас да биде побарано да дадете лични информации што се однесуваат на Вас (име, презимe, адреса на е-пошта, адреса за испорака на производи итн.) за обработка на вашите нарачки.

Доколку се регистрирате за онлајн купување, сите лични податоци кои ќе ги внесете преку формата за регистрација, ќе се користат исклучиво за потребите на процесирање на Вашата нарачка. Податоците кои ги собираме се чуваат кај нас, нема да се објавуваат, продаваат или доставуваат на трета страна освен на надлежните органи на начин определен со законските прописи на Република Македонија. Вашите лични податоци нема да бидат продавани, разменувани, изнајмувани или споделувани со други физички или правни лица, органи на државна власт или други тела, освен во случаи утврдени со закон.

За секое прашање, предлог или изјава поврзана со овие прашања, Ве молиме контактирајте не на tealittlewonders@gmail.com