Skip to product information
1 of 3

Активна перница за стомаче - подморница

Активна перница за стомаче - подморница

Овој разигран триаголник со активности ги носи малите деца на авантура додека лежат на стомак. Направен во различни привлечни нијанси, овој изузетно мек триаголник со активности ќе го стимулира интересот на вашето бебе. Секој агол има различна активност и е обложен со различни текстури, форми и стимулативни карактеристики.

Димензии: 35 x 19 x 20cm
Возраст: 0+ месеци

  

Регуларна цена ден 2,770.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 2,770.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders