Skip to product information
1 of 3

Базен - Sailors Bay

Базен - Sailors Bay

Базен на надувување, инспириран од колекцијата Sailors Bay. Ги исполнува европските безбедносни стандарди EN71-1-2-3.

Материјал: PVC 
Димензии: 80 см
Тежина: 1,28 кг
Спакувано во кутија во боја

Регуларна цена ден 1,260.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 1,260.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders