Skip to product information
1 of 3

Базен - Ocean Dreams Blue

Базен - Ocean Dreams Blue

Базен на надувување, инспириран од колекцијата Fresh Greens. Ги исполнува европските безбедносни стандарди EN71-1-2-3. Загарантирана забава!  

Материјал: PVC 
Димензии: 80 см
Тежина: 1,28 кг
Спакувано во кутија во боја

Регуларна цена ден 1,260.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 1,260.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders