Skip to product information
1 of 3

Базен - Sailors Bay

Базен - Sailors Bay

Подготвени сте за водена забава? Можете лесно да го надувате базенот Sailors Bay и да го поставите во вашата градина во топлите денови. Додадете малку вода и вашето дете ќе може да ужива во овој прекрасен базен. Овој нежен син базен е  од колекцијата Sailors Bay, па ако погледнете низ водата, можете да видите голема илустрација на кит на дното од базенот.

Базенот е со дијаметар од 150см
Доаѓа спакуван во кутија

Регуларна цена ден 1,660.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 1,660.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders