Skip to product information
1 of 3

Баланс Скутер - Мат сина боја

Баланс Скутер - Мат сина боја

Little Dutch дрвен скутер за рамнотежа во прекрасна мат сина боја. Со движење на нозете,вашето дете ќе се движи напред. Ова го стимулира развојот на рамнотежа и го учи вашето дете како да управува. Скутерот има меко седло и рачки во кафена нијанса.
Скутерот може да го прилагодите на 3 висини: ниска 31см, средна 33см и висока 35см.
Максимала дозволена килажа: 30 kg.
Регуларна цена ден 6,500.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 6,500.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders