Skip to product information
1 of 3

Боенка - Мала фарма

Боенка - Мала фарма

Боенка на тема фарма, направена од дебела хартија, која содржи различни цртежи на животни кои се едноставни, но забавни. Малите уметници можат да ги обојат на различни начини. Боењето не е само начин да се забавува малото за време на долго возење со автомобил или на дождлив ден, исто така ја стимулира креативноста, помага разиграно да се истражуваат боите и предизвикува да се остане во рамките на линиите.

Регуларна цена ден 390.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 390.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders