Skip to product information
1 of 3

Ноевата Арка

Ноевата Арка

Запловете на патување со Noah's Ark од Little Dutch! Поканете ги сите другарчиња на бродот и потонете ве приказна за Ноевовото бродче. Помогнете им на животните да стигнат и да се подготват за нивното патување. Секој патник има соработник за патување. Во овој сет вкучени се 25 дела. Овој комплет од Noah's Ark ја поддржува играта со улоги и развојот на речникот.

Регуларна цена ден 2,380.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 2,380.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders