Skip to product information
1 of 3

Виножито во нежно сини ноти

Виножито во нежно сини ноти

Овој сладок абакус во форма на виножито е дизајниран да го направи броењето забавно. Додека играат, тие ги подобруваат своите фини моторни вештини. Постарите деца можат да вежбаат математика правејќи вежби за броење на абакусот. Одличен начин за играње и учење во исто време!
Регуларна цена ден 1,400.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 1,400.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders