Skip to product information
1 of 3

Возила за итни случаи

Возила за итни случаи

Малите дрвени служби за итни случаи се на пат! Со овие возила, децата учат да работат заедно и да им нудат помош на другите преку игра со улоги. Комплетот се состои од три возила: амбулантно возило, полициско и противпожарно возило.
Регуларна цена ден 1,550.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 1,550.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders