Skip to product information
1 of 3

Гаража за коли

Гаража за коли

Посетете ја нашата гаража за да уживате во целосна услуга - наполнете гориво на бензинска пумпа, паркирајте ја вашата играчка автомобил или посетете ја автопералната. Комплетот нуди целосно опремена гаража со автомобили, хеликоптер, бензински пумпи, знаци и тим од посветени вработени. Дополнително, гаражата има платформа за хеликоптер, а нашите дрвени фигури прикажуваат детални илустрации од двете страни. 
Регуларна цена ден 4,900.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 4,900.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders