Skip to product information
1 of 3

Гума за пливање - Fresh Greens

Гума за пливање - Fresh Greens

Little Dutch Swim Ring Fresh Greens е совршен придружник за водена забава и пливачки авантури. Со својата нежна зелена боја и веселиот дизајн, оваа гума за пливање обезбедува часови уживање во водата. Направена од висококвалитетен материјал и со цврста конструкција, гумата за пливање нуди стабилност и поддршка додека пливате. Дозволете му на вашето малечко да ужива во безбедно и удобно искуство во пливање со Little Dutch Swim Ring Fresh Greens.

Димензии 50см
Идеално за деца од 3 години
Спакувано во кутија

Регуларна цена ден 550.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 550.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders