Skip to product information
1 of 3

Дрвена коцка активност - мала гуска

Дрвена коцка активност - мала гуска

Оваа дрвена коцка за активности обезбедува многу предизвици за децата. Секоја страна ја прикажува малата гуска и неговите пријатели и нуди различна едукативна активност, вклучувајќи сортирач на форми, запчаници за вртење, загатки и забавна спирала со монисти на врвот. Со секоја активност, децата ги развиваат своите фини моторни вештини и се охрабруваат да ја користат својата креативност. Оваа играчка ја плени детската љубопитност и носи многу забава.
Регуларна цена ден 2,750.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 2,750.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders