Skip to product information
1 of 3

Дрвена коцка со активност - Океан

Дрвена коцка со активност - Океан

Оваа дрвена коцка за активности обезбедува многу предизвици за децата. Секоја страна содржи прекрасни морски животни од колекцијата на Океан и нуди различна едукативна активност, вклучително и сортирач на форми, запчаници за вртење, загатки и забавна спирала со монисти на врвот. Со секоја активност, децата ги развиваат своите фини моторни вештини и се охрабруваат да ја користат својата креативност. Оваа играчка ја плени детската љубопитност и носи многу забава.
Регуларна цена ден 2,750.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 2,750.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders