Skip to product information
1 of 3

Дрвена коцка со активност - пролет

Дрвена коцка со активност - пролет

Оваа дрвена коцка за активности обезбедува многу предизвици за децата. Секоја страна има прекрасни илустрации на диви цвеќиња и нуди разновидна едукативна активност, вклучително и сортирач на форми, брзини за вртење, сложувалки и забавна спирала со мониста на врвот. Со секоја активност, децата ги развиваат своите фини моторни вештини и се охрабруваат да ја користат својата креативност. Оваа играчка ја плени детската љубопитност и носи многу забава.
Регуларна цена ден 2,750.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 2,750.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders