Skip to product information
1 of 3

Дрвена преносна фарма

Дрвена преносна фарма

Со оваа преносна дрвена куќа од Little Dutch во форма на штала која стои на фармата, вашето малечко ќе се забавува многу! Отворете ја фармата и животните ќе пристигнат. Со сите овие дрвени фигури за игри, вашето дете може да создаде своја приказна, стимулирајќи го неговото имагинативно размислување. И кога времето за играње ќе заврши, едноставно складирајте ги сите фигури во фармата, преклопете ја вратете ја на назат.
Димензии: 28 x 24,7 x 19,5 cm
Регуларна цена ден 3,650.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 3,650.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders