Skip to product information
1 of 3

Дрвена подлога за играње - Little Goose

Дрвена подлога за играње - Little Goose

Стимулирајте и ангажирајте ги сетилата на вашето бебе со нашата дрвена играчка за вежбање – каде што играта е прв чекор кон учењето и растот!
Се одликува со три различни играчки за активности кои ќе направат да им биде забавно. Направен за повеќечасовно уживање, ја развива координацијата на рацете и очите, ги подобрува моторичките вештини и ги стимулира сетилата секој пат кога ќе се сфатат за една од закачувањата.

Регуларна цена ден 3,300.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 3,300.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders