Skip to product information
1 of 3

Железничка станица

Железничка станица

Качете се на возот на фантазијата!
Нашиот возен сет XXL од Little Dutch е подготвен да го одведе вашето малечко на најволшебните места. Со над 100 делови, овој сет нуди многу креативни опции за создавање нови комбинации кога и да посакате. Во комплетот се вклучени: локомотива со три вагони, разновидни шини, мост, куќи, училиште, згради, автомобили, луѓе, дрвја, сообраќајни знаци, автобус, камион за сладолед, куче велосипед и што ли уште не…
Регуларна цена ден 5,500.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 5,500.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders