Skip to product information
1 of 3

Зеленчук

Зеленчук

Сецкајте го зеленчукот со дрвениот нож на малата дрвената даска и претворете се во врвен готвач! Во овој сет се вклучени: дрвена даска, нож, печурка, морков,  краставица, домат, кромид и цвекло. Се што е вклучено може да се раздвои на два дела и повторно да се спои.
Регуларна цена ден 1,250.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 1,250.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders