Skip to product information
1 of 3

Игра со обрач - фрлање прстен

Игра со обрач - фрлање прстен

Фокусирај се и фрли! Забавна активност за целото семејство. Обидете се да го прицврстите прстенот со јаже околу дрвените столбови и да освоите поени. 
Играњето на оваа игра со фрлање прстен ќе ја развие координацијата на раката и очите на вашето малечко, проценката на растојанија и прецизното нишанење. Комплетот доаѓа со 5 дрвени слагалици во различни бои.
Регуларна цена ден 1,450.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 1,450.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders