Skip to product information
1 of 3

Камион - Ocean Dreams Blue

Камион - Ocean Dreams Blue

Со своите големи тркала, овој цврст камион за отпад вози без напор на секаков вид терен. Во својата товарна кутија, камионот-играчка Ocean Dreams Blue лесно превезува песок, камења или школки преку плажата или низ градината. 

Регуларна цена ден 1,040.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 1,040.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders