Skip to product information
1 of 2

Камион за сортирање

Камион за сортирање

Камион за сортирање кој служи и како камион за играчки, но и како коцка за сортирање форми. Камионот доаѓа со шест блокови во различни форми и бои. Играњето со коцки за сортирање форми му помага на вашето дете да го развие своето логично размислување и фини моторни вештини и да препознае различни геометриски форми.

Идеално за деца од 12+ месеци.
Регуларна цена ден 2,500.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 2,500.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders