Skip to product information
1 of 3

Клупа со чекан за удирање - фарма

Клупа со чекан за удирање - фарма

Чук чук! Одлична вежба за моторните вештини на вашето дете. Цврстата дрвена клупа е совршена за мали раце, дозволувајќи им на вашите мали фармери да развијат фина моторика и координација додека радосно ги гледаат топчињата што се тркалаат.
Регуларна цена ден 1,400.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 1,400.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders