Skip to product information
1 of 3

Книга - Облечи ме - Роса и пријателите

Книга - Облечи ме - Роса и пријателите

Книгата за облекување „Rosa & Friends“ содржи неколку страници и исполнета со забавни активности. Книгата нуди безброј можности за комбинирање облека и додатоци и постојано да се менува изгледот на фигурите. Оваа книга има 24 страници за облекување и доаѓа со 12 страни со стикери.
Регуларна цена ден 600.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 600.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders