Skip to product information
1 of 3

Книга - облечи ме - Џим и пријателите

Книга - облечи ме - Џим и пријателите

Книгата за облекување „Џим и пријатели“ содржи страници исполнети со забавни активности. Со стикерите децата можат да ги облекуваат ликовите. Книгата има 24 страници за облекување и доаѓа со 12 страни исполнети со стикери.
Регуларна цена ден 600.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 600.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders