Skip to product information
1 of 2

Книга со активности за креветче - пролет

Книга со активности за креветче - пролет

Дозволете му на вашето малечко да истражува со книгата за активности Flowers & Butterflies. Оваа книга за забавни активности ја стимулира координацијата рака-око на вашето бебе. Едноставно прикачете ја над креветчето во вистинската положба. Во првите недели вашето бебе само ќе ја набљудува книгата, но подоцна ќе биде  позабавна за играње од лежечка положба.
Регуларна цена ден 1,800.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 1,800.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders