Skip to product information
1 of 3

Комплет возила

Комплет возила

Компчет возила за сите љубители на тркала. Овој сет на дрвени возила за сервисирање и итни случаи се дизајнирани може да да користат во комбинација со дрвен сет Железничка станица од Little Dutch. Гумите се компатибилни со шините, овозможувајќи им на возилата да возат низ градот и да бидат од помош таму каде што се потребни. Комплетирајте ги возилата со комплетот XXL за железнички воз и дополнителни комплети за продолжување за часови забавна игра.
Изработено од издржливо и FSC сертифицирано дрво.


Регуларна цена ден 1,600.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 1,600.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders