Skip to product information
1 of 3

Песочен сет - маслинка

Песочен сет - маслинка

Дозволете му на вашето дете да ги изгради најубавите замоци од песок, да открива богатства и да создава имагинативни форми со сетот за плажа Little Dutch Fresh Greens
Овој сет за плажа од Little Dutch ги содржи сите алатки што ќе му бидат потребни на вашето дете за време на летните авантури: кофа за полевање, лопата, сито и гребло. Овој сет со прекрасна маслинеста зелена боја, ќе стане совршен придружник на вашето малечко за бескрајна забава на плажа.

Регуларна цена ден 990.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 990.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders