Skip to product information
1 of 3

Кукла за гушкање - Ава

Кукла за гушкање - Ава

Запознајте ја прекрасната Ава. Оваа кукла за гушкање од Little Dutch во симпатичен фустан од Vintage Little Flowers сака да се гушка. Куклата Ава сака да да биде најдобрата другарка со вашето дете.

Куклата Ава е виско 35 cm и доаѓа во прекрасна кутија за складирање.

 


Регуларна цена ден 1,550.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 1,550.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders