Skip to product information
1 of 3

Кутија со алатки

Кутија со алатки

Сè може да се поправи со помош на оваа практична кутија со алатки. Со вашиот сопствен чекан, шрафцигер и клуч, ги имате сите основни алатки што ви се потребни за да ги изградите, поврзувате и поправате вашите сопствени мали проекти. Кутијата со алатки инспирира игра со улоги и ќе помогне да се развијат моторните вештини, креативноста и имагинацијата кај децата. 
Регуларна цена ден 1,800.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 1,800.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders