Skip to product information
1 of 3

Маса за активности - подморница

Маса за активности - подморница

Истражете го множеството активности што ги нуди оваа масичка. Помогнете им на галебите да го најдат патот по спиралата, конструирајте светилник, решавајте загатки, свртете ги тркалата и тргнете во авантури со малите чамци. Оваа дрвена маса за повеќе активности обезбедува различни привлечни предизвици за вашето дете, подобрувајќи ги неговите фини моторни вештини. Благодарение на неговиот безбеден и добро избалансиран дизајн, вашето дете ќе се забавува со часови.
Регуларна цена ден 4,900.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 4,900.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders