Skip to product information
1 of 3

Маса за активности - Цвеќиња и пеперутки

Маса за активности - Цвеќиња и пеперутки

Истражете го множеството активности што ги нуди оваа масичка. Помогнете им на пеперутките да го најдат патот. Или изгради кула со цвеќиња. Дополнете ја сложувалката, свртете ги тркалата и преминете ги цветните полиња со зајаче, гасеница или бубамара. Оваа дрвена маса со повеќе активности го предизвикува вашето малечко на многу начини. Постојат 5 активности за истражување, а секоја од нив го поддржува развојот на фини моторни вештини. Благодарение на сигурниот и избалансиран дизајн, табелата за активности го поттикнува и стоењето на вашето најмило.
Регуларна цена ден 4,900.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 4,900.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders