Skip to product information
1 of 3

Мека коцка со активности - пеперутка

Мека коцка со активности - пеперутка

Истражувајте ја природата со малата птица Аби и нејзините пријатели. Изведена во низа привлечни нијанси, оваа супер-мека коцка за активност ќе ја поттикне љубопитноста на вашето бебе. Секоја страна има различна активност и е облечена во различни текстури, форми и стимулативни карактеристики. Коцката може да се фати и да се ротира и доаѓа до расцветано огледало за само-откривање. Тоа создава бескрајна забава додека ги развива сетилата на вашето дете.
Регуларна цена ден 1,400.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 1,400.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders