Skip to product information
1 of 3

Мека коцка со активности - Little Goose

Мека коцка со активности - Little Goose

Меката коцка за активност со малата гуска и неговите пријатели содржи многу активности кои ги стимулираат сетилата на бебето. Има толку многу за откривање и играње: разни етикети, различни текстури, огледало, кои испуштаат звук при секое движење. Има и мала жаба која сака да си игра криенка. Оваа играчка останува интересна и обезбедува забавни моменти на вашето малечко.
Регуларна цена ден 1,400.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 1,400.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders