Skip to product information
1 of 3

Мека кукла - Роса

Мека кукла - Роса

Со нејзиниот шарен фустан и слатки пунџи Роза е спремна на сите авантури. 
Куклата Роза може да биде првата пријателка за гушкање на вашето малечко.
Регуларна цена ден 1,550.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 1,550.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders