Skip to product information
1 of 3

Мека кукла - Фармерка Роза со мала овца

Мека кукла - Фармерка Роза со мала овца

Посетете ја фармата на малата холандска кукла фармерка Роса и доживејте ја забавата на фармата! Оваа мекана кукла не само што е симпатична, туку е и неверојатно сакана. Роза сака да го носи вашето дете на авантура на нејзината фарма. Таа цврсто ги држи овците додека е облечена во уникатна облека. 
Дозволете му на вашето дете да го открие светот на фармата со малата холандска кукла фармерка Роза.
Регуларна цена ден 1,800.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 1,800.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders