Skip to product information
1 of 3

Метален баланс велосипед - мат маслинка

Метален баланс велосипед - мат маслинка

Возењето баланс велосипед е најдобриот начин вашето дете да стекне повеќе самодоверба, но и да развие мобилност, контрола на телото и рамнотежа. Идеален метод за непречена транзиција кон користење на велосипед со педали! Велосипедот е безбеден и издржлив, бидејќи е изработен од челик, доаѓа во три весели бои и ви овозможува да ја прилагодите висината на седлото. Вашето дете ќе го обожава!
  • Димензии: 53 x 15 x 85cm
  • Возраст: 24+ месеци
  • Еколошки
  • Тежина на велосипед 5,5 кг
Регуларна цена ден 7,150.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 7,150.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders