Skip to product information
1 of 3

Мини работилница

Мини работилница

Подготвени сте со вашата домашна работа? Дали вашите дечиња сакаат да им помагаат на татковците и дедовците? Оваа мини работилница е компактна и лесна за движење. На тој начин, можете да работите каде и да посакате. 
Сетот мини работилица содржи 26 компоненти.
Регуларна цена ден 3,000.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 3,000.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders