Skip to product information
1 of 3

Музичка играчка - Little Farm

Музичка играчка - Little Farm

Има пет различни висечки играчки од колекцијата Little Farm. Бебињата уживаат да го гледаат музичката претстава, што го стимулира нивниот визуелен развој. Музичката играчка е погодна уште од самото раѓање и лесно може да се закачи за креветче.
Димензии: 75 x 52 x 37 cm

Регуларна цена ден 3,750.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 3,750.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders