Skip to product information
1 of 3

Мулти-активна проодувалка - Океан

Мулти-активна проодувалка - Океан

Нашата проодувалка со активности е забавна играчка која нуди магична авантура и му помага на вашето дете да ги направи првите самојстојни чекори. Проодувалката е комбинација од 8 забавни активности за вашето дете, која не само што ќе го поттикне вашето дете да научи да оди, туку ќе му помогне да развие рамнотежа и фини моторни вештини.

Благодарение на цврстиот дизајн, вашето малечко самоуверено ќе ги направи првите чекори во вашиот дом.
Димензии: 32,5 x 35,5 x 49 цм
Регуларна цена ден 4,980.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 4,980.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders